ZNAJDŹ NA STRONIE

 

 

Firma ArtMart w komplecie (od lewej): Martyna Rabenda, Martyna Maciąg, opiekun Małgorzata Bodak oraz Konrad Maciąg

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków


spajker.
RE: Połączyli pasję z biznesem
Koordynator powiedziała :
TruckdriverDST powiedziała :
Dziergają babcine czapki a sami ubrani w ciuchy z sieciówki. W kieszeniach nowy smartfon i korzystanie z dobrodziejstw nowoczesnego życia. Za moich czasów to się szło na wagary a nie pierdołami zajmowało. Ach ta dzisiejsza młodzież. Zaimponuja mi gdy zamieszkają w ziemiance i będą polować na zające, a ze skór uszyją sobie pelerynki. Taaaak to już będzie ekologia.
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie opinii, jak najbardziej kazdy ma do niej prawo. Tak oczywiście mlodziez wzoruje się na babciach i świetnie im to wychodzi. Ja sama uwielbiam rzeczy robione ręcznie i chętnie korzystam. Cieszy mnie to, że jest jeszcze młodzież, która angażuje się w oferowane projekty, poświęca na nie swój wolny czas. W przeciwieństwie do tych, którzy koncentrują się tylko na krytyce, zamiast cieszyć się z tak konstruktywnych działań.
babcia mroczko mówiła po rosyjsku. może by ich lepiej rosyjskiego a nie koronkarstwa nauczyć?

0
Koordynator
RE: Połączyli pasję z biznesem
TruckdriverDST powiedziała :
Dziergają babcine czapki a sami ubrani w ciuchy z sieciówki. W kieszeniach nowy smartfon i korzystanie z dobrodziejstw nowoczesnego życia. Za moich czasów to się szło na wagary a nie pierdołami zajmowało. Ach ta dzisiejsza młodzież. Zaimponuja mi gdy zamieszkają w ziemiance i będą polować na zające, a ze skór uszyją sobie pelerynki. Taaaak to już będzie ekologia.
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie opinii, jak najbardziej kazdy ma do niej prawo. Tak oczywiście mlodziez wzoruje się na babciach i świetnie im to wychodzi. Ja sama uwielbiam rzeczy robione ręcznie i chętnie korzystam. Cieszy mnie to, że jest jeszcze młodzież, która angażuje się w oferowane projekty, poświęca na nie swój wolny czas. W przeciwieństwie do tych, którzy koncentrują się tylko na krytyce, zamiast cieszyć się z tak konstruktywnych działań.

0
Cześ
RE: Połączyli pasję z biznesem
spajker. powiedziała :
Cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.
Ja byłem gitem!!!
a jesteś gejem.
Raczej nie!

0
spajker.
RE: Połączyli pasję z biznesem
Cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.
Ja byłem gitem!!!
a jesteś gejem.

0
Cześ
RE: Połączyli pasję z biznesem
spajker. powiedziała :
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.
Ja byłem gitem!!!

0
spajker.
RE: Połączyli pasję z biznesem
dziad powiedziała :
spajker. powiedziała :
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.
spieprzaj dziadu. ja pieprzę dobre potrawy ale to też trzeba umieć. twoi rodzice nie umieli przeprzyc i wyszedł z tego dziad.

0
dziad
co ty pieprzysz spajker
spajker. powiedziała :
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.

0
spajker.
RE: Połączyli pasję z biznesem
Joana powiedziała :
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
cześ jak kiwał to też dziargał dziary, bardzo dobry pomysł. miał za to seks za darmo pod prysznicem. dziarganie góralskich czapek to robota dla mieszkańców zakopanego. mieszkańcy strzelina powinni odnaleźć swoją specjalność. przed wojna w 10 000 cznym strzelinie żyło 4 500 czechów. można by pociągnąć tradycje kuchni czeskiej i niemieckiej. może zaskoczy. pizze kebab sajgonki to zjesz wszędzie no ale rindrollade , kisele zeli, buchti, to już nawet w czechach ani w niemczech nie zjesz. była też dobra polska kuchnia czyli bigos flaki czy placki ziemniaczene z gulaszem no ale dzisiaj to siara. dzisiaj na talerz dostaniesz prosta rzecz z fantazyjna nazwą carpattio de la milano albo meksykańskie torille ( po polsku naleśniki zrobione z mąki z wodą, do nabycia w kościele).jeżeli strzelin ma się jakoś wyróżnić to niech nie naśladuje górali włochów ani ciapasów bo tych jest wszędzie dużo. strzelin to nie egipt to nie ateny to nie rzym to nie hanoi.

-1
Joana
brawo ArtMart
Bardzo dobry pomysł młodych ludzi popieram z całego serca.Będąc nastolatką dziergałam na szydełku i na drutach zresztą każda młoda dziewczyna umiała różne cudeńka wykonywać bo nie było zbyt wiele w sklepach.Joanna lat 60
0
TruckdriverDST
RE: Połączyli pasję z biznesem
Dziergają babcine czapki a sami ubrani w ciuchy z sieciówki. W kieszeniach nowy smartfon i korzystanie z dobrodziejstw nowoczesnego życia. Za moich czasów to się szło na wagary a nie pierdołami zajmowało. Ach ta dzisiejsza młodzież. Zaimponuja mi gdy zamieszkają w ziemiance i będą polować na zające, a ze skór uszyją sobie pelerynki. Taaaak to już będzie ekologia.
0

Przeczytaj również