ZNAJDŹ NA STRONIE

 

 

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków


Roro
PsCzelarz
Kupił 5 lat temu dwa ule i już dymi. Znam takiego co ma 3 tygodnie i już dostaje kota
0
Były cukrownik
RE: Przez ludzi giną pszczoły
Cukier buraków cukrowych początkowo uzyskuje się surowy sok, który następnie jest poddawany procesom z zastosowaniem substancji chemicznych, m.in. dwutlenku siarki, siarczanu sodu i ultramaryny
0
KINGA
RE: Przez ludzi giną pszczoły
. powiedziała :
JAN PSZCZOŁA powiedziała :
GINĄ NIE TYLKO PRZEZ OPRYSKI ALE PRZEZ DOKARMIANIE CUKREM A JAK WIEMY CUKIER TEŻ JEST CHEMICZNY
Powiedz mi w którym momencie produkcja jest chemiczna?Owszem produkcja czegokolwiek, to proces fizyko chemiczny, nawet gotowanie wody to taki proces.W produkcji cukru, nie wykorzystuje się konserwantów, barwników, dodatków polepszających itp.Tu jest schemat produkcji cukru: https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Schemat_produkcji_cukru_buraczanego.svg
PRZESTAŃ PISAĆ ŻE CUKIER JEST ZDROWSZY NIŻ MIÓD DLA PSZCZOŁY MIÓD TO ICH NATURALNY POKARM A CZŁOWIEK ZABIERA MIÓD I DAJE CUKIER ,,. W soku surowym oprócz cukru znajdują się inne związki chemiczne, tzw. „niecukry”

0
.
RE: Przez ludzi giną pszczoły
JAN PSZCZOŁA powiedziała :
GINĄ NIE TYLKO PRZEZ OPRYSKI ALE PRZEZ DOKARMIANIE CUKREM A JAK WIEMY CUKIER TEŻ JEST CHEMICZNY
Powiedz mi w którym momencie produkcja jest chemiczna?Owszem produkcja czegokolwiek, to proces fizyko chemiczny, nawet gotowanie wody to taki proces.W produkcji cukru, nie wykorzystuje się konserwantów, barwników, dodatków polepszających itp.Tu jest schemat produkcji cukru: https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Schemat_produkcji_cukru_buraczanego.svg

0
JAN PSZCZOŁA
RE: Przez ludzi giną pszczoły
GINĄ NIE TYLKO PRZEZ OPRYSKI ALE PRZEZ DOKARMIANIE CUKREM A JAK WIEMY CUKIER TEŻ JEST CHEMICZNY
0

Przeczytaj także