ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Aaa
WTF?!?
Nie przesadzajcie tak z tym Szabłowskim bo wcale nie uważam, że był najlepszy... to, że Delikatesy straciły najmniej bramek to zasługa w dużej mierze całej drużyny. Tofik nie miał tyle do roboty co inni bramkarze a zdarzały mu się babole... Jednym z lepszych owszem był ale wg mnie najlepszy był albo Szczegielniak albo młody Trzynoga
0
Mike
Mój typ
A wg mnie najlepsza piątka to: T.Szabłowski - J.Wróblewski, K.Rogan, B.Korgul, R.Grzywniak :D
0
Obserwator
Najlepsza piątka
Ciekawa propozycja Dream Teamu, chociaż ja bym nieco ją zmodyfikował, biorąc pod uwagę własne obserwacje. Rzeczywiście na bramce postawiłbym na Szabłowskiego, chociażby ze względu na statystyki - najmniej straconych bramek w lidze, ale za Tofikiem przemawia jeszcze to, że niejednokrotnie ratował Delikatesy z opresji w kluczowych momentach, no i spośród wszystkich "rasowych" goalkeeperów, grał najlepiej nogami. Z kolei tym razem nie zgodzę się z nominacją dla Marka Tabora, który w tym sezonie mnie nie zachwycił, bo nie dał aż dużej jakości do jakiej nas przyzwyczaił - być może ze względu na to, że tym razem bardziej skupił się na Halowej Lidze w Przewornie, gdzie został MVP. W jego miejsce wrzuciłbym właśnie młodego Mazura, bo moim zdaniem Kewin bardziej przysłużył się swojej drużynie niż Maro, choćby z tego względu, że grał chyba we wszystkich meczach Brożca a z Taborem różnie to bywało. Z kolei co do kandydatury Wójcikiewi cza, również mam pewne wątpliwości, ponieważ oczywiście Ucho jest bezsprzecznie najlepszy w ekipie "dinozaurów" jednak dla mnie o wiele więcej do gry wnosił cichy bohater Green Install czyli Tomek Kaczmarek. To Kanar nadawał właściwy ton gry ekipie mistrza i przede wszystkim po profesorsku grał w destrukcji i to w dużej mierze dzięki niemu Delikatesy poniosły klęskę w bezpośrednim spotkaniu. Co do dwóch pozostałych nominowanych tu nie mam zastrzeżeń - obaj zabójczo bramkostrzelni, obaj w świetnej dyspozycji tylko pytanie czy umieliby razem tak świetnie współpracowa ć? Ale to już nie jest istotne, także podsumowując moim skromnym zdaniem wyjściowa piątka Dream Temu powinna wyglądać następująco:Sza błowski - Kaczmarek, Mazur, Korgul, M.Gralec
0

Przeczytaj również