Po rywalizacji w Dubaju tym razem strzelińska sztangistka Małgorzata Hałas-Koralewska wzięła udział w Pucharze Świata IPC w wyciskaniu sztangi leżąc w Kuala Lumpur w Malezji. Tym razem nasza zawodniczka zajęła wysoką, piątą lokatę.
- Niestety, z piątej pozycji nie jestem do końca zadowolona. Szansy na medal nie było, lecz próbowałam zaatakować czwarte miejsce w rankingu światowym. Tym razem nie udało się. Wracam do Polski jeszcze bardziej zmotywowana i zdeterminowana. Mogę obiecać, że kolejnym razem będzie lepiej. Nie będę się tłumaczyć i szukać wymówki, po prostu to nie był mój dzień. Dziękuję tym wszystkim, którzy mi kibicowali i trzymali za mnie kciuki. Przepraszam, jeśli kogoś zawiodłam, ale taki właśnie jest sport – mówiła o zawodach w Kuala Lumpur Małgorzata Hałas-Koralewska. Strzelińska zawodniczka miała także czas na zwiedzanie pięknej i egzotycznej Malezji. Przypomnijmy, że Gosię czeka w tym roku najważniejszy start w całej karierze – udział w Paraolimpiadzie w Rio de Janeiro. Trzymamy kciuki i liczymy na historyczny medal dla powiatu strzelińskiego.Gosia na piątkę w Malezji
Po rywalizacji w Dubaju tym razem strzelińska sztangistka Małgorzata Hałas-Koralewska wzięła udział w Pucharze Świata IPC w wyciskaniu sztangi leżąc w Kuala Lumpur w Malezji. Tym razem nasza zawodniczka zajęła wysoką, piątą lokatę.
- Niestety, z piątej pozycji nie jestem do końca zadowolona. Szansy na medal nie było, lecz próbowałam zaatakować czwarte miejsce w rankingu światowym. Tym razem nie udało się. Wracam do Polski jeszcze bardziej zmotywowana i zdeterminowana. Mogę obiecać, że kolejnym razem będzie lepiej. Nie będę się tłumaczyć i szukać wymówki, po prostu to nie był mój dzień. Dziękuję tym wszystkim, którzy mi kibicowali i trzymali za mnie kciuki. Przepraszam, jeśli kogoś zawiodłam, ale taki właśnie jest sport – mówiła o zawodach w Kuala Lumpur Małgorzata Hałas-Koralewska. Strzelińska zawodniczka miała także czas na zwiedzanie pięknej i egzotycznej Malezji. Przypomnijmy, że Gosię czeka w tym roku najważniejszy start w całej karierze – udział w Paraolimpiadzie w Rio de Janeiro. Trzymamy kciuki i liczymy na historyczny medal dla powiatu strzelińskiego.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij