ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

mirek
strzelin był kużnią mistrzów
Kiedys przy Cukrowni Strzelin istniał wspaniały klub ,grywali w nim młode talenty takie jak Arek Mroziński,Wojte k i Anna Śmigielscy, siostry Kanarek i wielu innych a trenował ich jeden z najlepszych trenerów w Polsce Janusz Żyła,.to były czasy .Świetnym organizatorem i pasjonatem byli Czesław Śmigielski, Andrzej Sobolewski,Pan Kanarek i wielu innych.Cieszę się że Strzelin istnieje na mapie szachowej Polski bo tradycje ma wspaniałe.
0
spajker
RE: Szachiści pamiętają o Stanisławie Sobolewskim
W&W powiedziała :
Grywam w szachy bardzo często. Z wielkim przejęciem przeczytałem artykuł o memoriale i cieszy mnie to, że w tym roku do rywalizacji przystąpiło więcej zawodników, niż w poprzedniej edycji.Cieszę się niezmiernie, że było tam wielu młodych ludzi. Byłem i widziałem. Spajker, jak bardzo krzywdzącą opinię wydałeś mi swoim pysznym komentarzem, jak bardzo mój kolego ze szkoły wojskowej.
odwołuję treść mojego komentu w stosunku do WW aktywnego uczestnika zawodów. napisz jednak kto był lepszy strzelin czy ziębice?

0
spajker
W&W powiedziała :
Grywam w szachy bardzo często. Z wielkim przejęciem przeczytałem artykuł o memoriale i cieszy mnie to, że w tym roku do rywalizacji przystąpiło więcej zawodników, niż w poprzedniej edycji.Cieszę się niezmiernie, że było tam wielu młodych ludzi. Byłem i widziałem. Spajker, jak bardzo krzywdzącą opinię wydałeś mi swoim pysznym komentarzem, jak bardzo mój kolego ze szkoły wojskowej.
skomentowałem trafnie. komentatorzy leją na szachy na sport itd a fascynuje ich obwód pasa burmistry tudzież miejsce zamieszkania radnego.

0
W&W
0
spajker
z zaciekawieniem obserwuję jak to szachiści pozostają bez komentarzy. żaden W&W żaden qwerty, żaden JA , żaden strzelinianin nie komentuje zawodów szachowych. żaden nawet nie zapytał czy lepszy był strzelin czy ziębice. tak z przykrością potwierdzam umysłową jakość powyższych komentatorów, którzy z myśleniem analitycznym dużo wspólnego nie mają. szachistom i organizatorom powodzenia życzę.
0

Przeczytaj również