Masłowski w Śląsku Wrocław?
Działacze WKS-u szykują na lato ofensywę transferową, a chcą sprowadzić przede wszystkim zawodników, którzy nie łapią się do wyjściowych składów swoich klubów. Na celowniku Śląska mają być podobno Michał Masłowski z Legii Warszawa, Tomasz Cywka z Wisły Kraków i Filip Modelski z Jagiellonii Białystok. Strzeliński pomocnik trafił do Legii w styczniu ubiegłego roku z Zawiszy Bydgoszcz. Co ciekawe, w przeszłości Michał próbował przebić się do WKS-u: - Byłem kilka razy na testach w Śląsku Wrocław, ale różnie się prezentowałem. Później sprawdzano mnie też w Kluczborku, ale nie było żadnych sygnałów od władz klubu i odpuściłem. Byłem wtedy młodszy i nie wiedziałem, że prawdopodobnie trzeba było mocniej zawalczyć o kontrakt ze Śląskiem. Niestety nie udało się – mówił w jednym z wcześniejszych wywiadów Michał Masłowski. W tej samej rozmowie popularny Masełko dodał, że „Zobaczymy jak potoczy się moja dalsza kariera. Mam nadzieję, że znajdzie się okres, kiedy będę mógł reprezentować Śląsk Wrocław”. W Strzelinie jest wielu kibiców WKS-u, którzy kibicują Michałowi i bardzo chcieliby zobaczyć go swoim klubie. Informację o zainteresowaniu Śląska nie zostały potwierdzone, dlatego pozostaje nam czekać na to, jakie ruchy działacze podejmą w letnim oknie transferowym.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij