Relację opublikujemy w najbliższym wydaniu Słowa Regionu, a dziś zapraszamy do oglądania zdjęć z turnieju, które zamieściliśmy na naszym profilu facebookowym.
Turniej o Puchar Wójta Gminy Kondratowice (Kondratowice, 13.05.2023)
Opublikowany przez Słowo Regionu Strzelińskiego Sobota, 13 maja 2023

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
spajker. powiedziała : - puchar jest to trofeum, które jest symbolem zwycięstwa Wójt wykazał się wielkoduszności ą oraz niezwykłą hojnością godząc się na to, aby obdarować piłkarzy splendorem, który stanowi nieodłączną część jego urzędowania. Dziś Wójt obdarował swoim splendorem piłkarzy, jutro równie szczodrze może uhonorować ciebie.RE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
A co na to CBARE: Walczyli o Puchar Wójta Gminy Kondratowice
.zagrali o puchar księcia kondratowic. co za pyszna kryptoreklama kolesia, który trwoży się o swoja pensję w wysokości 15 000 zeta na mc czyli 180 000 rocznie.ja hrabia spajker zorganizowałem zawody w opróźnieniu zgrzewki piwa i liczę na to że hołota o nazwie wyborcy to docenią.to byłem ja. lista wyborcza nr 3 pozycja nr 199.jak ja wygram to piłkarze dostaną puchary o wadze 1500 kg takie że nawet pudzian ich nie udźwignie a co dopiero tymczasowy koleś o nazwie wójt.jak ja wygram wybory i dostanę pensje wójta czyli tak z 750 000,- zeta za kadencję +łąpówy to zorganizuję nie tlyko turniejj piłki nożnej ale i zawody piłki ręcznej. przypominam. lista nr 29 pozucja nr 179.