Nasz kierowca odebrał nagrodę
Filip i Krzysztof, którzy zadebiutowali w tym sezonie w pełnym cyklu mistrzostw Czech, wywalczyli największy sukces we wspólnej sportowej karierze. Przewaga, jaką wypracowali w pięciu tegorocznych startach, sprawiła, że obronili drugi stopień podium, mimo nieobecności na finałowej rundzie. Strzeliński kierowca Filip Pindel nie krył zadowolenia ze swojego sukcesu: - To był naprawdę niesamowity sezon! Pełen wyzwań i cennych doświadczeń. Gdy pod koniec 2021 roku podjęliśmy decyzję, że chcemy rzucić wyzwanie czeskim odcinkom specjalnym, to wiedzieliśmy, że będzie to naprawdę intensywna przygoda – opowiada Filip Pindel. - Za nami sezon pełen różnych emocji: od satysfakcji z wyniku i radości na podium, po gorycz porażki. Dobrych momentów było znacznie więcej, ale każdy z nich był ważną lekcją rajdowego rzemiosła. Oficjalnie jesteśmy wicemistrzami. To piękne uczucie móc trzymać w rękach tak cenną nagrodę. Jeszcze raz dziękuję Krzyśkowi, całemu zespołowi Car Speed Racing, wszystkim partnerom, organizatorom i kibicom za niezapomniane przeżycia w mijającym roku – mówił kierowca z powiatu strzelińskiego Filip Pindel, który reprezentuje Marten Sport. Trzymamy kciuki za sukcesy w roku 2023!
Na ten temat pisaliśmy w 50 (1138) wydaniu papierowym Słowa Regionu.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
spajker. powiedziała : Fajnie, następnym razem narobię ci na łypę! Lubisz to!RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
Cześ powiedziała : zwykle robisz w gacie z tradycji nietrzymania higieny a tu proszę coś nowego.RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
spajker. powiedziała : Bardzo śmieszne!!! Aż narobiłem w nachy ze śmiechu!RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
cześ powiedziała : ty jesteś minusem.RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
spajker. powiedziała : bo ty jesteś zerem!!!RE: Nasz kierowca odebrał nagrodę
ja też jako kierowca dostałem nagrodę. kawałek papieru z 5cio cyfrową kwotą i z numerem rachunku bankowego. zamiast na podium jestem w d u murzyna a jeżdżę dużo spokojniej od ludzi na podium. rasizm. apartheid.