ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Cześ
RE: Piknik dla Przyjaciela – podziękowania
spajker. powiedziała :
prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie?prawdziwych przyjaciół poznaje sie w rozumie.na liście sponsdorów kosztów leczenia był grzesiek bolek ela ala dominik fabryka papryka stomatolog rentgenolog i sportowcy, którzy ofiarowali na licytacje swoje przepocone podkoszulki z autografem. podziekowania dla nich. to prawdziwy herozim np ze strony roberta lewandowskiego, który zarabiając milion euro dziennie daje na cele charytatywne swoj przepocony podkoszulek z autografem czyli równowartość zeta.sponsorami leczenia tego człowieka jest 30 milionów polaków, którzy obowiązkowo płacą składkę zdrowotną i ze służby zdrowia raczej nie korzystają. prawdziwymi bohaterami sa też lekarze z penssjami 50 000 eta co mc , którzy jadąc swoim porsche chayenne parkowanym na terenie szpitala w strzelinie nawet nie pomachali ręką w kierunku parku jordanowskiego. aż łzy mi się ciną do oczu. mój zasób przekleństw to za mało aby oddać moje uczuci w obliczu takiej odrażającej i perwersyjnej hipokryzji.kilkadziesiąt osób i firm zebrało 40 tysia. wystarczy na jednorazową łapówę dla lekarza albo na połowę jego pensji.kowalski płącący składki zdrowotne od 40tu lat a ze służby zdroia nie korzysta nie jest wymieniony na liście ludzi zacnych. gdyby dał swoje przepocone trampki na licytację albo gdyby poskakał na dmuchanym zamku to nazwisko kowalski było by znane.
To jest miś na miarę naszych możliwości :lol

0
spajker.
RE: Piknik dla Przyjaciela – podziękowania
prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie?prawdziwych przyjaciół poznaje sie w rozumie.na liście sponsdorów kosztów leczenia był grzesiek bolek ela ala dominik fabryka papryka stomatolog rentgenolog i sportowcy, którzy ofiarowali na licytacje swoje przepocone podkoszulki z autografem. podziekowania dla nich. to prawdziwy herozim np ze strony roberta lewandowskiego, który zarabiając milion euro dziennie daje na cele charytatywne swoj przepocony podkoszulek z autografem czyli równowarto ść zeta.sponsorami leczenia tego człowieka jest 30 milionów polaków, którzy obowiązkowo płacą składkę zdrowotną i ze służby zdrowia raczej nie korzystają. prawdziwymi bohaterami sa też lekarze z penssjami 50 000 eta co mc , którzy jadąc swoim porsche chayenne parkowanym na terenie szpitala w strzelinie nawet nie pomachali ręką w kierunku parku jordanowskiego. aż łzy mi się ciną do oczu. mój zasób przekleństw to za mało aby oddać moje uczuci w obliczu takiej odrażającej i perwersyjnej hipokryzji.kilkadziesiąt osób i firm zebrało 40 tysia. wystarczy na jednorazową łapówę dla lekarza albo na połowę jego pensji.kowalski płącący składki zdrowotne od 40tu lat a ze służby zdroia nie korzysta nie jest wymieniony na liście ludzi zacnych. gdyby dał swoje przepocone trampki na licytację albo gdyby poskakał na dmuchanym zamku to nazwisko kowalski było by znane.
0

Przeczytaj również