Hałas Team stawia na rozwój
Najbardziej znaną zawodniczką Hałas Team jest Małgorzata Hałas-Koralewska ze Strzelina, za którą bardzo udany rok. W 2019 roku wygrała wszystkie swoje starty i była bezkonkurencyjna w klasyfikacji kobiet. Zdobyła: Mistrzostwo Polski, Puchar Polski, Mistrzostwo Ukrainy, Puchar Europy, Mistrzostwo Europy, Mistrzostwo Świata, Puchar Świata. Dodatkowo ustanowiła pięć rekordów świata oraz zdobyła przepustkę do rywalizacji w gronie zawodowców. Małgorzata awansowała na pierwsze miejsce rankingu zawodniczek wszech czasów, kategorii do 60 kg bez podziału na federacje w wyciskaniu sztangi leżąc. Hałas-Koralewska nie zamierza zwalniać tempa i ma ambitne plany na rok 2020, m.in. starty w trójboju siłowym.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Hałas Team stawia na rozwój
spajker. powiedziała : Do Spajkera. Napomnij glupiego to zapali sie jak siarka. Albo. Madry bada, glupi poucza. Albo. Bron jest wrogiem nawet dla jego wlasciciela. Albo. Kto pluje pod wiatr, pluje sobie w twarz. Tyle nauk na dzisiaj. Get it?Gratuluję
Jestem godzien podziwu ze nie siedzi w domu i narzekaDo redaktora
Czemu mój komentarz został usunięty? Czyżby był dla kogoś nie wygodny? Kolejna porażka...Powtórzę się, bardzo nie ładnie pisać tak o drugim człowieku, w sposób jaki piszą "rozbawieni" ,ale cóż można się spodziewać po Pani Gosi i jej Teamie. Przykre bardzo....Do Marysi
Skoro karma wraca to co Ty robisz jeszcze na tym swiecie ???Świetne imie zawsze wiedzieliśmy ze imie P. do Ciebie nie pasuje Marysia jest idealneRE: Hałas Team stawia na rozwój
Porażka :DRE: Hałas Team stawia na rozwój
Otworzą nową sekcję, jeżeli wygrają w sądzie i nie zostaną z wyrokiem skazującym z art.212 KK . Karma wraca... :-)RE: Hałas Team stawia na rozwój
Leon powiedziała : zespoł downa albo się ma albo nie. to przypadłość genetyczna po rodzicach, którzy nie poddając sie badaniom pod kątem zdrowych genów uruchamiają swoje seksualne chucie bez obaw o to że ich syn będzie dożywotnio cierpiał. nawet doktor mengele jak zadawał ludziom bólto cierpieli nie dłużej niż 1 rok. twój syn będzie cierpial dożywotnio a ty ze swimi złymi genami skazałeś go na to. to czy ja jestem mądry czy też nie jestem niczego tu nie zmienia.chciałeś seksu i skazałeś człowieka na dożywotnie cierpienie. takie śa fakty. jeżeli synowi będzie lżej to pluj na mnie i mów mu że te durne geny to moje geny.RE: Hałas Team stawia na rozwój
spajker. powiedziała : Podobnie jak mój syn, tak i Spajker urodzili się zdrowi. Moj syn stał się kaleką na skutek błędu lekarskiego. Natomiast Spajker na własne życzenie stał się kaleką umysłowym. Zwyczajnie, dobrowolnie zdebilał z wiekiem. Nie odpowiem Ci już na żaden post. Jesteś nikim, więc nie warto.RE: Hałas Team stawia na rozwój
Leon powiedziała : jaka matka taki syn. rozumienie postów takie samo. zrobiłaś matko krzywdę człowiekowi- swojemu synowi nie konsultując wcześniej z lekarzem czy nadajesz się na matke. słuchałaś swoich chuci i dla chwili seksualnego podniecenia skazałaś swojego syna na dożywotnie cierpienia. w tym stanie rzeczy nie zasłaniaj się jakimś miłosierdziem bożym ale spojrzyj w lustro. jak już zrozumiesz że to ty a nie jak skazałaś człowieka na dożywotnie cierpienie to uświadom sobie że nie wolno robić zawodów szachowych dla kalek aby nie uwypuklać ich kalectwa. jeżeli jednak chcesz zarabiać na 500+ i na becikowym to do dzieła producentko ludzkiego cierpienia. to że twój dorobek genetyczny ucierpi to pikuś. nie sprawdzałaś tego wcześniej to nie sprawdzaj i później. poproś jakiegoś normalnego sąsiada o to aby ci moje posty w twoim IQ15 języku przetłumaczył.RE: Hałas Team stawia na rozwój
spajker. powiedziała : Chwała Najwyzszemu, że w przeciwieństwie do Spajkera żaden podopieczny Celestyna nie ma w sobie tyle nienawiści co on, pychy co on, nie szuka poklasku jak on. Matka jednego z podopiecznych Celestyna - chłopca lat 7.