– Gala była bardzo profesjonalnie zorganizowana. Niestety, nie udało mi się wygrać. Dominika idealnie wykonała swoje zadanie i znów mnie wypunktowała. To były ciężkie trzy rundy, za które dziękuję przeciwniczce. Gratuluję jej w pełni zasłużonego zwycięstwa. Dziękuję osobom, trenerom, którzy pomagali mi w przygotowaniach. Mam nadzieję, że walka podobała się publiczności. To nie był mój dzień, więc przepraszam, jeśli kogoś zawiodłam. Nie poddaję się i wracam na matę jeszcze ciężej trenować. Cieszę się, że zakończyłam walkę bez kontuzji – mówiła po gali sportów walki Martyna Ciaskowska.Ciaskowska stoczyła kolejną walkę
– Gala była bardzo profesjonalnie zorganizowana. Niestety, nie udało mi się wygrać. Dominika idealnie wykonała swoje zadanie i znów mnie wypunktowała. To były ciężkie trzy rundy, za które dziękuję przeciwniczce. Gratuluję jej w pełni zasłużonego zwycięstwa. Dziękuję osobom, trenerom, którzy pomagali mi w przygotowaniach. Mam nadzieję, że walka podobała się publiczności. To nie był mój dzień, więc przepraszam, jeśli kogoś zawiodłam. Nie poddaję się i wracam na matę jeszcze ciężej trenować. Cieszę się, że zakończyłam walkę bez kontuzji – mówiła po gali sportów walki Martyna Ciaskowska.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij