Radek po pierwszych zajęciach w Foto-Higienie
Grzywniak, jeśli pomyślnie przejdzie testy, ma pomóc drużynie w pozostaniu w trzeciej lidze. Radek dzieli obecnie szatnię m.in. z byłym reprezentantem Polski Januszem Gancarczykiem. Grzywniakiem interesują się także inne trzecioligowe drużyny z naszego województwa, ale wszystko wskazuje na to, że wyścig po snajpera wygra Foto-Higiena. – Zostałem dobrze przyjęty w nowym zespole. Cieszę się, że mogę dzielić szatnię z doświadczonymi zawodnikami, którzy w przeszłości grali w Ekstraklasie i pierwszej lidze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to wiosną grać będę w Foto-Higienie. Chcę dać sobie szansę, a za pół roku podjąć decyzję co dalej. Myślę, że Olimpia poradzi sobie beze mnie w rundzie rewanżowej – mówił po pierwszych treningach Radosław Grzywniak. Być może na murawie grać będzie przeciwko wychowankowi Strzelinianki Damianowi Szydziakowi, który rozpoczął przygotowania z innym klubem z trzeciej ligi Lechią Dzierżoniów.

Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij
RE: Radek po pierwszych zajęciach w Foto-Higienie
Radek nigdy nie grał w Kondratowicach w okręgówce , był ich zawodnikiem przez jedną rundę jak walczyli o utrzymanie w A klasie , później wrócił do Olimpii .Modlitwa Swojaka?
GeorgeProsto zDrzewa powiedziała : Znanemu hodowcy gołębi i jego kolegom najwyraźniej przeszkadza Podgaj, zbyt blisko leży ich gołębnika? Czyżby co wieczór, patrząc w kierunku Podgaju mówili znaną z filmu Dzień Świra modlitwę Polaka?"Gdy wieczorne zgasną zorze,zanim głowę do snu złożę,modlitwę moją zanoszę,Bogu Ojcu i Synowi.Dopierdolcie sąsiadowi!Dla siebie o nic nie wnoszę,tylko mu dosrajcie, proszę!Kto ja jestem?Polak mały! Mały, zawistny i podły!Jaki znak mój? Krwawe gały!Oto wznoszę swoje modłydo Boga, Maryi i Syna!Zniszczcie tego skurwysyna!Moje go rodaka, sąsiada,tego wroga, tego gada!Żeby mu okradli garaż,żeby go zdradzała stara,żeby mu spalili sklep,żeby dostał cegłą w łeb,żeby mu się córka z czarnymi w ogóle, żeby miał marnie!Żeby miał AIDS-a i raka,oto modlitwa Polaka!" :-xDo "DŻORDŻA PROSTO Z D..Y"
Tobie widzę koleżko potężnie żal du...sko ściska, że chłopak ma coś czego Ty zapewne nigdy nie miałeś czyli talent... Pewnie nawet nie grałeś wyżej niż na poziomie B klasy a o piłce wiesz tyle co ja o geografii Zjednoczonych Emiratów Arabskich... Myślę, że jakbyś stanął mu na drodze na boisku to zanim by Cię przeszedł zdążyłby ściągnąć Ci gacie i założyć je z powrotem a Ty dalej nie wiedziałbyś o co kaman a ja uwierz wiem co mówię bo nie raz przeciwko niemu miałem przyjemność grać i to dosłownie bo gość ma naprawdę papiery na granie przynajmniej w 3 lidze… Co do Twojej opinii na temat tego, że w Podgaju potrafił się odnaleźć to również Cię zmartwię, że jesteś w błędzie bo swojego czasu Radek był czołowym zawodnikiem Czarnych Kondratowice kiedy występowali w okręgówce. To, że gość, który płaci mu za grę w Podgaju potrafił go zatrzymać to już jego osobista kwestia - skoro go stać to ma go w swoich szeregach ale jest jeszcze jedna kwestia, której nie bierzesz pod uwagę, że Radek stamtąd pochodzi i niejednokrotnie o tym mówił, że głównie z tego powodu zostawał sezon dłużej w Olimpii. Także siedź sobie dalej w domku i analizuj sytuację lokalnego futbolu - przypominasz mi odklejonego od rzeczywistości Maćka Szczęsnego.... Z pozdrowieniami :)Gdzie???
Już widzę jak idzie grać do III Ligi. On przecież nigdy nie odnalazł się w żadnym innym klubie procz Podgaju.Dodatkowo nikt , nawet w III lidze, nie zapewni mu takich warunkow jak pewien jegomosc handlujacy maszynami :)Wiec ten news to raczej scenariusz science-fiction