Udusił koszulką współbiesiadnika... mieszkańcy nie wierzą, że mógł zabić
Zabójstwo czy mistyfikacja? Zbigniew P. trafił do aresztu, ale mieszkańcy mówią jedno – "to niemożliwe!" Prawie nikt nie wierzy, że mógł zabić. - Może został wrobiony - zastanawiają się. Ciało upozorowane na samobójstwo, udział dwóch innych mężczyzn i śledztwo pełne znaków zapytania. Rozmawialiśmy z mieszkańcami – posłuchaj, co mówią ci, którzy go znali.
Chcesz zostać sponsorem programów SłowaTV? Teraz trwa wiosenna promocja. Z reklamą w Słowie TV dotrzesz do tysięcy zaangażowanych odbiorców. Skontaktuj się z nami – tel. 505 041 367 lub 517 921 987, slowotv@sloworegionu.pl
Udusił koszulką współbiesiadnika... mieszkańcy nie wierzą, że mógł zabić
Watch the video

Zabójstwo czy mistyfikacja? Zbigniew P. trafił do aresztu, ale mieszkańcy mówią jedno – "to niemożliwe!" Prawie nikt nie wierzy, że mógł zabić. - Może został wrobiony - zastanawiają się. Ciało upozorowane na samobójstwo, udział dwóch innych mężczyzn i śledztwo pełne znaków zapytania. Rozmawialiśmy z mieszkańcami – posłuchaj, co mówią ci, którzy go znali.
Chcesz zostać sponsorem programów SłowaTV? Teraz trwa wiosenna promocja. Z reklamą w Słowie TV dotrzesz do tysięcy zaangażowanych odbiorców. Skontaktuj się z nami – tel. 505 041 367 lub 517 921 987, slowotv@sloworegionu.pl

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Jozik
Patologia co tu więcej dodać.
0
Anonimowe
patrzę na budynek i wiem kto tam mieszka. wiem jaką mają dietę mieszkańcy. wiem jakie mają wykształcenie jaki słownik jakie zainteresowania i jaką etykę.
ze strzelińskim belwederem jest tak samo. z wrocławskim trójkątem bermudzkim też tak jest.
jak patrzę na czarne audi albo bmw to też swoje wiem.
lidzie mają swoje wizytówki nie będąc tego świadomymi.
patrzę na drogiego suva to też wiem że to człowiek głęboko zakompleksiony.
psychopatę i autystę też daję często radę odczytać z twarzy i z jego wypowiedzi.

0

Obejrzyj również