Militarny konwój przejechał przez Sarby

W sobotę, 7 grudnia, drogi w sołectwie Sarby stały się trasą wyjątkowego konwoju, który przyciągnął uwagę mieszkańców. Kolumna pojazdów wojskowych przejechała przez całe sołectwo. Wydarzenie to uchwyciły kamery reporterów Słowa TV.

Militarny konwój przejechał przez Sarby
Watch the video

W sobotę, 7 grudnia, drogi w sołectwie Sarby stały się trasą wyjątkowego konwoju, który przyciągnął uwagę mieszkańców. Kolumna pojazdów wojskowych przejechała przez całe sołectwo. Wydarzenie to uchwyciły kamery reporterów Słowa TV.

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Gravatar
cześ
Twoje ziomki volksdeutchu!!!
0
Gravatar
spajker.
ja nie jestem volksdeutsch tylko der echte deuusch. na filmie jest eksport polskiego mięsa armatniego do rzeźni w ukrainie.
0
Gravatar
cześ
jesteś niemiecki dupoliz jak tusk i morawiecki!!!
-1
Gravatar
spajker.
a ty jesteś miłośnikiem kgb i putina jak lepper i jego chlewnia o nazwie samabrona.
0
Gravatar
cześ
Ja jestem miłośnikiem POLSKI i POLAKÓW!!! Ale ty nigdy tego nie zrozumiesz pachołku niemiecki!!!
-1
Gravatar
spajker.
ja też. konstytucja 3 maja mówi że po śmierci poniatowskiego władzę w polsce należy oddać w ostatnią linię królewską w polsce. w saksońską linię wettynów. jestem za 3cim maja. saksoni do władzy. lepperoidy na traktory.
0
Gravatar
cześ
A gdzie jest to twoje państwo 3ci maja???
-1
Gravatar
spajker.
państwo 3ci maja rozpadło się w 1795 roku. rządzili nim durnie . dzisiaj jakoś podobnie.
0
Gravatar
cześ
A kiedy nie rządzili durnie???
0
Gravatar
spajker.
wehrmacht wraca
1

Obejrzyj również