Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony). Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.
Rozliczymy
Ostatnio edytowane na 24.10.2024 17:32 przez Gość
Płacę 500zł za imię i nazwisko tej kurwy (sadysty)
2
spajker.
wystarczy że poda +/- swój adres a ludzie juz będą wiedzieć komu oddać benzynę. sąsiedzkie spory znudzonych psychppatów.
-2
Beka z typa
Chujowo tak się chować pod nickiem spajker całe życie, komentując praktycznie każdy temat na stronie Słowa :) niczym taki psychopata, sadysta :) rozumiem, ze to przez te znudzone i smutne życie :D
1
spajker.
uderz w stół a benzyniarz się odezwie. ja się nie chowam za nickiem bo nie mam powodów do tego aby sie chować. nazwywam się grzegorz brzęczyszczykie wicz z domu kowalski a że kowalskich jest w polsce więcej niż much to podawanie nazwiska powoduje że i tak będę anonimowy. poza tym znaków na identyfikacje jest tylko sześć. swój nick używam zaledwie przez 0,1 procent długości swojego życia a nie przez całe życie. sam używasz nicka podobnie jak 100% forumowiczów. komentuję artykuły bo lubię a nie dlatego że mam choojowe życie. zarzuć redakcji że ma choojowe życie bo co tydzień komentują a to zderzenie samochodów a to sesję jakiejś rady. psychopatą i sadystą jesteś ty morderco kotów. proszę filipka aby zgłosił temat policji a ta po twoim adresie IP cię znajdzie aczkolwiek ja bez tego wiem gdzie mieszkasz i jak wyglądasz. denerwują cię moje liczne wpisy ale dopiero mój wpis pomagający namierzyć sprawcę bardzo cie zdenerwował. ciekawe dlaczego.
1
Filipek
Jeden z tych kotów jest mój, wrócił do domu zalany benzyną/ropą, był kąpany 3 razy w domu, potem 3 razy u weterynarza. Znaleźli u niego ślady pobicia, miał dużego siniaka na brzuchu (jakby go ktoś kopnął), dostał również w głowę - była różnica wielkości źrenic. Pierwsze podejrzenie w domu jak wrócił w takim stanie było takie, że ktoś go chciał podpalić. Kot od tamtej pory nie wychodzi wieczorami na dwór. Dwa dni po tym wydarzeniu wylądował na ostrym dyżurze we Wrocławiu z powodu drgawek (zatruł się ropą). Minęły dwa tygodnie a dalej czuć od niego ropę, zgubił już tonę sierści. Na szczęście jest z nim lepiej, drgawki już prawie całkiem przeszły.
0
Zainteresowany
Czy masz może podejrzenia bądź pewność kto to ?
0
cześ
Myślę że ten zapchlony kundel spiker byłby do tego zdolny! To stary zakompleksiony ORMOwiec jest!!!
0
Filipek
Ostatnio edytowane na 26.10.2024 17:18 przez Gość
Niestety bardzo trudno wskazać kogoś, ale podejrzewam, że jest to osoba, która mieszka na ulicy Wrocławskiej, bądź zaraz obok (może gdzieś na Słowackiego, Matejki, Grunwaldzkiej, Żwirki i Wigury, Józefa Poniatowskiego, Bolesława Chrobrego). Wydaje mi się, że gdzieś na Słowackiego/Matejki/Dubois/Ogrodowej ktoś lubi palić śmieci w godzinach 21:00-02:00, więc pierwsze co przyszło do głowy, to że te osoby mogły mieć pod ręką benzynę/ropę. Nie jest to jednak żaden dowód ani pewna informacja.
0
spajker.
jakiś czas temu pewna osoba z grunwaldzkiej strzelała do kotów z wiatrówki bo te sie głośno marcowały. ta osoba niszczy tez samochody sąsiadów. to jest pewna informacja. pytanie kto ma samochód diesla. kto ma też ślady po dieslu na ogrodzie?
0
spajker.
to jakiś sąsiad człowiek raczej młody. stare wredoty trują zwierzęta alko karmią pasztetem z wkładką drucianą. kot podszedł do niego-dał sięzwabić bo znał sprawcę z widzenia wiele razy. osoba strasza nie chluśnie wiadrem benzyny w szybkiego kota a ten kot wyraźnie wchodził mu w grządki. może też właściciel podpadł sąsiadpwi np tym żę ma drogi samochód , nikt obcy z drugiej części miasta nie chodzi z wiadrem benzyny. sprawca ma zawiść ukraińską kwiaty pod domem, które mu kot deptał.
UWAGA!
Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.
swój nick używam zaledwie przez 0,1 procent długości swojego życia a nie przez całe życie. sam używasz nicka podobnie jak 100% forumowiczów. komentuję artykuły bo lubię a nie dlatego że mam choojowe życie. zarzuć redakcji że ma choojowe życie bo co tydzień komentują a to zderzenie samochodów a to sesję jakiejś rady.
psychopatą i sadystą jesteś ty morderco kotów. proszę filipka aby zgłosił temat policji a ta po twoim adresie IP cię znajdzie aczkolwiek ja bez tego wiem gdzie mieszkasz i jak wyglądasz.
denerwują cię moje liczne wpisy ale dopiero mój wpis pomagający namierzyć sprawcę bardzo cie zdenerwował.
ciekawe dlaczego.
pytanie kto ma samochód diesla. kto ma też ślady po dieslu na ogrodzie?